O chytrých hodinkách Huawei Watch Ultimate už mnozí z vás pravděpodobně slyšeli. Jedná se o špičkový produkt cílený na nejnáročnější uživatele, který byl k nám do Česka dopraven v dubnu letošního roku s doporučenou cenou začínající na 17 999 Kč.

Hlavními lákadly těchto hodinek byl prémiový design, mimořádně odolná konstrukce a pokročilá hardwarová i softwarová výbava pro sledování nejrůznějších zdravotních funkcí a sportovních aktivit. Huawei ve svých propagačních materiálech často zvýrazňoval širokou paletu funkcí pro potápěče, na které výrobci levnějších modelů obvykle nemyslí. Těm přinesl čtyři speciální režimy a možnost potopit se s Watch Ultimate až do 100metrové hloubky.

Huawei Watch Ultimate byly k dispozici ve dvou variantách, a to v černé Expedition Black a modré Voyager Blue. Teď se k nim ale přidává zbrusu nové provedení, které by se mohlo zalíbit milovníkům luxusních hodinek nebo šperků.

Výrobce se během včerejší akce, kde odhalil také levnější modely Watch GT4, pochlubil zlatou verzí hodinek Huawei Watch Ultimate, která nese název Gold Edition. Už máme tedy jasno v tom, co je zač onen tajemný produkt, na který firma těsně před samotnou akcí lákala v krátké upoutávce.

První hodinky ze zlata od firmy Huawei se pyšní zlatým rámečkem, zlatou korunkou, zlatým PVD titanovým řemínkem a nastavitelnou motýlkovou sponou. Společnost je představuje jako odvážný a elegantní počin. S oběma přídavnými jmény přitom musíme souhlasit. Elegantnost je definována samotným vzhledem a odvážnost představuje cena, která je v Evropě stanovená na 2 999 eurech, čili 73 500 korunách v přepočtu.

Pokud vás o Huawei Watch Ultimate zajímá více podrobností, můžete si přečíst náš článek, kde popisujeme jejich klíčové vlastnosti.

Přečtěte si také: Huawei Watch GT4 jsou na světě. Dva týdny výdrže dostanete jen za 5 999 Kč