Huawei před nedávnem oznámil, že se 14. září odehraje ve španělské Barceloně akce, kde nám budou představeny nové produkty ze segmentu chytrých hodinek. Poté, co rozsáhlý únik prozradil široké spektrum detailů o dosud nevydané řadě Watch GT4 (viz obrázek výše), se začalo spekulovat o tom, že čínská firma představí ještě jedny hodinky.

Huawei zveřejnil na sociální síti X novou upoutávku, která sice nezachycuje design nových hodinek tak, jako nedávno provařené snímky, ale část horní část jejich těla ukazuje natolik dobře, aby bylo možné říct, že se nejedná ani o jednu z variant Watch GT4, co jsme si mohli prohlédnout.

Patrně půjde o prémiově vypadající model v černé barvě, jehož vizuální stránku obohatí spousta zlatých prvků. Krátký teaser firma doplnila slovy:

„Chystá se speciální odhalení, které vás ohromí a zaujme. Zůstaňte na příjmu, protože odhalujeme bohatství a vizionářskou estetiku v naší neustálé honbě za krásou.“

Je samozřejmě možné, že se jedná o model, který se leakerovi Rolandu Quandtovi pouze nepovedlo zaznamenat, ale stejně tak se může jednat o hodinky, které díky tomuto krátkému klipu vidíme úplně poprvé. Bohužel, v současné době vám nemůžeme poskytnout bližší informace, protože technické parametry, název i cenu si firma zatím nechala pro sebe.