Produkty s atraktivními cenami aktuálně nabízí v rámci předběžného Black Friday nejeden výrobce spotřební elektroniky. Mezi nimi je také čínský gigant Huawei, který v Česku dočasně zlevnil hned několik lákavých produktů. Hledáte-li nový notebook, chytré hodinky nebo prémiový smartphone, mohla by vás zvýhodnění zaujmout.

Nižší cenovku kupříkladu dostaly hodinky Huawei Watch GT4, o kterých jsme vás informovali v půlce září. K dispozici jsou v několika designových provedeních, z nichž si vybere snad opravdu každý. Co se pak týče funkcí, nechybí přes 100 sportovních režimů nebo motivační systém uzavírání kroužků. Pěkná je rovněž 14hodinová výdrž. Hodinky jsou momentálně k dostání se slevou 10 % pro členy věrnostního klubu.

Levnější jsou také Huawei Watch 4 Pro, které si také zamilují nadšenci do sportu a fitness. Vyrobeny jsou z titanu a displej jim chrání odolné safírové sklíčko. Rovněž se na ně vztahuje 10% sleva pro členy věrnostního klubu a k nákupu navíc zdarma obdrží váhu Huawei Scale 3. Pro fajnšmekry, potápěče a příznivce dalších extrémních sportů jsou pak v 10% slevě naprosto špičkové hodinky Huawei Watch Ultimate, mající tělo ze zirkonové slitiny.

Huawei dále zlevňuje MateBook D16, nabízející procesor Intel 12. generace. Tento laptop disponuje 16palcovou IPS obrazovkou s rozlišením 1920x1200 pixelů a 300nitovou svítivostí, váží zhruba 1,7 kg a pyšní se elegantním designem. Momentálně lze pořídit za 14 999 Kč a jako dárek k němu dostanete myš Huawei Bluetooth Mouse CD3.

Pakliže se spíše řadíte mezi fanoušky tabletů, možná vás zaujme MatePad 11,5, jenž aktuálně vyjde na 6 699 Kč ve verzi se 6GB RAM (k ní obdržíte zdarma stylus) nebo 7 999 Kč v konfiguraci s 8GB RAM (k té Huawei dává klávesnici). Jeho velká obrazovka nabízí frekvenci 120 Hz, což je ideální pro hraní her. Pod kapotou se nachází procesor Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 a 7 700mAh baterie.

V akci je také vlajkový telefon Huawei P60 Pro, který láká především na své fotoaparáty. V jednu dobu se dokonce držel na přední příčce v žebříčku uznávaného portálu DxOMark, a to právě díky svým schopnostem v oblastech fotografování a nahrávání videí. Kromě toho nabízí výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 nebo odolný displej, chráněný sklem Huawei Kunlun Glass. Telefon momentálně vyjde na 24 999 Kč a získat k němu lze hodinky Watch 3 Elite jen za 2 999 Kč.