Společnost Huawei přináší na český trh chytré hodinky Huawei Watch Ultimate, které nabízejí nejnovější inovace a luxusní design. Tyto hodinky jsou vyrobeny z kovového pouzdra ze zirkonové slitiny, což jim dává vysokou odolnost a umožňuje potápění až do hloubky 110 metrů.

Zirkonová slitina, materiál používaný pouze pro klasické luxusní hodinky, je novinkou v oblasti chytrých hodinek a zajišťuje, že hodinky jsou silnější a tvrdší než běžné hodinky. Tenký a flexibilní AMOLED panel s vysoce pevným safírovým sklem zaručuje vysokou odolnost vůči opotřebení.

Barevná varianta Voyage Blue má řemínek vyrobený z tvrdé titanové slitiny, která je lehčí než nerezová ocel. Alternativně je k dispozici řemínek z hydrogenované nitrilové pryže (HNBR).

Hodinky jsou voděodolné s certifikátem ISO 22810 na voděodolnost a testy potápěčského vybavení EN13319. Uživatelé si mohou vybírat ze čtyř režimů potápění a lze nastavit více než 20 připomínek.

Díky režimu Expedice jsou hodinky vhodné i pro milovníky přírody, kteří získají informace o okolním prostředí, jako je výška, tlak, srážky a vítr. Hodinky také disponují GPS, která umožňuje přesnou polohu a sledování vzdálenosti, tempa a trasy. Watch Ultimate nabízí kompletní sadu pro sledování zdraví. Nechybí ani kapacitní baterie, která zajišťuje až dvoutýdenní výdrž.

Chytré hodinky Huawei Watch Ultimate jsou nyní k dispozici v předprodeji, který probíhá od 3. do 16. dubna. Kromě toho získáte bezdrátová sluchátka FreeBuds Pro 2 jako dárek při objednání.

Doporučená maloobchodní cena byla u černé varianty chytrých hodinek Expedition Black stanovena na 17 999 Kč, zatímco verze Voyage Blue je k dostání za 21 999 Kč.

Další informace o Huawei Watch Ultimate naleznete pod přiloženým odkazem ZDE.

Huawei Watch Ultimate