Honor by měl v následujících týdnech představit novou vlajkovou řadu Magic6, která by se měla vydat po stopách předešlé generace v oblastech kvality fotoaparátů, výkonu nebo parametrů displeje. Nové smartphony nicméně budou svým předchůdcům věrné i po designové stránce. Potvrzují to nově uniklé snímky.

Čínský výrobce už v minulosti o sérii Magic6 hovořil, a to zejména v souvislosti s AI novinkami. Design vlajkového modelu Magic6 Pro ale dosud oficiálně neodhalil. Podívat se na něj každopádně můžeme díky uživateli sociální platformy Weibo, jenž zveřejnil nejen render, nýbrž také naživo pořízenou fotografii telefonu.

Je evidentní, že se Magic6 Pro nezbaví výrazného kamerového modulu kruhového tvaru. Jednotlivé fotoaparáty v něm navíc i tentokrát budou rozloženy do obrazce připomínajícího vrcholy trojúhelníku.

Co se pak konkrétně týče obrazových senzorů, do akce bude údajně nasazen 1/1,13" snímač OV50K společnosti OmniVision, poskytující rozlišení 50 Mpx. Dříve se hovořilo také o 160Mpx teleobjektivu. O výkon celého telefonu se postará novogenerační procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3.