Samsung Galaxy Ring, očekávané rozšíření řady chytré elektroniky jihokorejského giganta, se zdá být o krok blíže svému oficiálnímu debutu. Server SamMobile nedávno odhalil přítomnost Galaxy Ring v aplikaci Samsung Battery Widget, kde byl zařazen vedle již dostupných zařízení značky, jako jsou Galaxy Watch, Galaxy Fit a Galaxy Buds, což vzbuzuje dohady o jeho brzkém uvedení na trh.

Podle těchto informací by se chytrý prsten Galaxy Ring mohl objevit veřejnosti během druhé poloviny roku 2024 na představeních Samsung Unpacked společně s dalšími očekávanými zařízeními, Galaxy Z Fold 6 a Z Flip 6. Zatímco na jeho oficiální představení si musíme ještě počkat, je zřejmé, že Samsung intenzivně pracuje na začlenění tohoto chytrého prstenu do svého ekosystému aplikací a služeb.

Přestože se blíží uvedení Galaxy Ringu na trh, již bylo odhaleno několik jeho klíčových funkcí. O oznámení prstenu jsme vás informovali již začátkem letošního roku. Článek naleznete zde.

Samsung také potvrdil, že prsten bude schopen monitorovat různé spánkové metriky, včetně srdeční frekvence a latence spánku, nabídne sledování plodnosti a bude integrován s řadou Galaxy Watch. Baterie má vydržet pět až devět dnů.