Jihokorejský technologický gigant Samsung obnovuje svou řadu fitness náramků uvedením Galaxy Fit 3. Po tříleté přestávce přichází s novým designem, který kombinuje kovové pouzdro s gumovými pásky, dostupnými ve třech barvách: černé, stříbrné a růžově zlaté. Elegantní náramek má být vybaven větším, obdélníkovým displejem, který nabízí lepší čitelnost a interaktivitu uživatelům.

Nový fitness náramek se pyšní baterií o kapacitě 200mAh, což představuje významné zlepšení oproti předchozímu modelu. Ačkoliv specifikace zůstávají zčásti v tajnosti, očekává se, že Galaxy Fit 3 nabídne pokročilé monitorování srdečního tepu a krevního tlaku.

Kromě základního sledování zdravotního stavu a fitness aktivit, jako je sledování spánku, detekce chrápání ve spojení s telefonem Samsung, monitorování hladiny kyslíku v krvi, úrovně stresu, srdečního tepu a poskytování rad pro lepší spánek, podporuje Galaxy Fit 3 více než 100 druhů cvičení, detekci pádu a funkci tísňového SOS.

Naopak, stále není jasné, zda bude podporovat GPS a streamování hudby přes Bluetooth. Očekává se, že Galaxy Fit 3 bude představen v první polovině roku 2024 s cenovkou pod 100 dolarů.