Samsung připravuje další skládací telefony, jsou jimi Galaxy Z Fold 4 a Galaxy Z Flip 4. Nedávno unikly jejich specifikace a vypadá to, že se bude jednat o skutečně náročné kousky i co se komponentů týče. Kdy se jich ale dočkáme?

Na tuto otázku odpovídá leaker a analytik Jon Prosser. Mimo to ale odhaluje i informace o kosmetické stránce těchto smartphonů. Telefon Z Fold 4 by podle něj měl být dostupný ve třech barvách, a to ve Phantom Black (černá), Green (zelená) a Beige (béžová). Z Flip 4 bude údajně k dostání v barvách Graphite (tmavě šedá), Bora Purple (fialová), Pink Gold (růžově zlatá) a Blue (modrá).

Teď už ale k samotnému datu vydání. Oba telefony budou prý oznámeny 10. 8. a v ten den by mohly být spuštěny i předprodeje. Na trhu se údajně objeví o 16 dní později, tedy 26. 8.

Třešničkou na dortu jsou ještě hodinky Galaxy Watch 5. Nejmenší, 40mm varianta potěší barvami Phantom Black (černá), Silver (stříbrná) a Pink Gold (růžově zlatá). 44mm varianta nabídne barvy Phantom Black, Silver a Sapphire (tmavší modrá). Největší, 46mm model bude dostupný v barvách Phantom Black a Silver.

Všechny tři zmíněné modely hodinek prý budou představeny spolu s telefony, tedy 10. 8. Vyjít by měly rovněž 26. 8.