Bizarní příhoda, kvůli které nemohla nejméně devět hodin poslouchat hudbu s oběma svými bezdrátovými sluchátky Apple AirPods Pro, se stala mladé ženě v americkém státě Washington. Moe Kennedyová, která s nejvyšší pravděpodobností nemá se zavražděným exprezidentem USA cokoliv společného, totiž ve spánku omylem spolknula jedno ze sluchátek. To jí však kromě dlouhého výletu do nemocnice přineslo i jeden nezapomenutelný zážitek.

Poté, co se Moe nepovedlo nechtěně spolknutý AirPod vyzvracet, zamířila se svou matkou do zdravotního střediska Covington Medical Center. Tam pobavila zdravotnický personál, neboť sluchátko, jež mezitím uvízlo v „nejisté pozici“ uvnitř jejího žaludku, stále fungovalo. Moe si tak mohla poslechnout, co se v klíčovém orgánu trávicí soustavy odehrává.

O nic podobného se ale rozhodně nepokoušejte. Ačkoliv to může pozorování zvuků žaludku znít jako skvělý námět pro výzkumnou práci (nebo večerní pobavení), Moe v jednu chvíli hrozil náročnější chirurgický zákrok. Byla proto sanitkou převezena do nemocnice, kde podstoupila urgentní endoskopii.

Celý příběh měl pozitivní dohru – Moe se po úspěšném zákroku probudila s vděkem a lékařský tým, který se o ni staral, ocenila za pozitivní přístup. Její spolknuté sluchátko se k ní navíc dostalo v hrníčku, který jí personál položil na klín.

„Pokud jste někdy ztratili AirPod a přemýšlíte, kde ho hledat... Možná se podívejte do žaludku, protože jste ho možná snědli jako já,“ vzkázala světu prostřednictvím videa zveřejněného na sociální síti TikTok. Pro portál Apple Insider také Moe uvedla, že je s AirPods Pro na 100 % spokojená, ale jejich jezení na 1000 % nedoporučuje.