Koncem měsíce října představila společnost Xiaomi své první chytré hodinky s operačním systémem HyperOS. Xiaomi Watch S3, pyšnící se vyměnitelnou lunetou a slušnou výdrží baterie, by měly dorazit také do Evropy, což potvrzuje více zdrojů. Jeden z nich možná prozradil konkrétní datum vydání.

Xiaomi Watch S3 by měly být v Česku k dispozici ve dvou variantách, a to Black a Silver. Podle zdejšího e-shopu, který uvádí také datum vydání hodinek Redmi Watch 4 nebo chytrého náramku Xiaomi Smart Band 8 Pro, se debutu dočkáme 26. února, tedy v den, kdy začne konference MWC 2024. Stejný termín globálního debutu údajně obdržel i zmíněný náramek. Příchod hodinek do Evropy pak potvrdil i renomovaný novinář a leaker Roland Quandt.

U ceny si ale tentokrát nejsme úplně jisti. Onen internetový obchod totiž uvádí cenu 3 190 Kč pro černou verzi a 3 649 Kč pro stříbrnou, přičemž jako „běžná cena“ světlejší varianty je ještě navíc uváděna částka 3 890 Kč. Zatím bude lepší nic okolo cen nebrat příliš vážně a spíš si počkat na potvrzení z většího množství zdrojů. Jakmile se dozvíme více informací, článek aktualizujeme.

Xiaomi Watch S3 mají 1,43palcový kruhový AMOLED panel pracující se 60Hz obnovovací frekvencí, jemností 326 ppi a maximálním jasem 600 nitů. Výrobce při uvedení v Číně sliboval až 15denní výdrž baterie.