V listopadu jsme vás informovali o pravděpodobném příchodu náramku Xiaomi Smart Band 8 Pro na tuzemský trh. Zatímco tehdy se ale jednalo spíš jen o spekulaci postavenou na certifikacích v zahraničí, nyní se nám do rukou dostaly daleko konkrétnější detaily. Známe oficiální cenu a nejspíš i datum vydání pro Česko.

Xiaomi Smart Band 8 Pro spíš než náramek připomíná chytré hodinky, disponuje totiž obřím OLED displejem s 1,74palcovou úhlopříčkou. Ve srovnání s předchůdcem přináší větší baterii, od níž výrobce slibuje až dva týdny provozu (se zapnutým always-on displejem pouze šest dní). Po vzoru klasického Smart Bandu 8 také nabízí daleko lepší možnosti přizpůsobení, co se řemínků týče.

Z našeho nálezu, který vychází přímo ze zdroje spjatého s oficiální distribucí Xiaomi produktů pro Česko, jasně vyplývá, že náramek u nás vyjde minimálně ve dvou variantách, a to Black (černá) a Light Grey (světle šedá). Oficiální cena bude při vydání stanovená na 1 690 Kč, pokud se do té doby něco nezmění.

Údajné datum vydání pak prozradil jeden z českých prodejců elektroniky – dle jeho katalogu by měl náramek dorazit na pulty obchodů v pondělí 26. února (viz obrázky níže).