Zatímco na jeho uvedení v Česku nebo dalších evropských zemích se teprve čeká, Xiaomi Smart Band 8 Pro byl v Číně představen v nové limitované edici, která vznikla v rámci partnerství Xiaomi s oblíbenou hrou Genshin Impact. Náramek, který ale ve všech ohledech připomíná spíš chytré hodinky, má jiný design a balení plné speciálních předmětů.

Už při pohledu na řemínek, který je zbarven do bílo-šedé, je zcela evidentní, že je nová edice Smart Bandu 8 Pro zaměřená na postavu Tartaglia. Na náramku se totiž nachází jeho červená maska. Vyobrazen je navíc na jednom ze speciálních ciferníků, které jsou zahrnuty jako exkluzivní bonus, a soustředí se na něj také obsah balení.

Součástí balení je kromě drobností, jako jsou samolepky nebo plakát, také pěkná soška. Sama krabička, v níž Smart Band 8 Pro obdržíte, se navíc pyšní speciálním designem a rozměrově se víc podobá velkému boxu.

Xiaomi Smart Band 8 Pro v limitované Genshin Impact verzi s nejvyšší pravděpodobností zůstane pouze na čínském trhu. Tam vychází s cenou 549 jüanů (v přepočtu 1 700 Kč), a je tudíž dražší než standardní verze (355 jüanů, tedy 1 100 Kč v přepočtu).