Britský startup Nothing už nedávno oficiálně potvrdil, co dalšího má kromě špičkového telefonu za lubem. Brzy budou představena sluchátka Nothing Ear 2, jež aktualizují produkt, který společnosti vybudoval celosvětové jméno.

Odhalena již byla po designové stránce a nechyběly ani zmínky o jejích specifikacích a funkcích, nicméně díky novému úniku už máme k dispozici také detaily o ceně.

S detaily přichází známý leaker SnoopyTech, jehož jméno se v posledních týdnech často objevovalo ve spojitosti s chystanými smartphony Samsung Galaxy A54 5G a Galaxy A34 5G nebo Xiaomi 13 Lite. Podle něj budou nová sluchátka od Nothingu stát 159 eur, což v přepočtu vychází na něco okolo 3 800 korun. Údajně je bude možné pořídit od 28. března (tedy šest dní po oficiálním představení).

Oproti ceně, za kterou byla dostupná sluchátka Ear 1 při vydání, je to docela pálka, ale důležité je zmínit ještě jeden fakt. Společnost totiž o několik měsíců později produkt zdražila z 99 eur na 149 eur kvůli nákladům na výrobu. Ear 2 tedy budou dražší o 10 eur, nicméně to už není takový rozdíl, zvláště vzhledem k tomu, že se výbava zlepší v několika aspektech.

Nothing Ear 2 budou vybavena 11,6mm měničem a schopností hrát až šest hodin na jedno nabití (s krabičkou pak 36 hodin). Těšit se můžeme na aktivní potlačení hluku s možností přízpůsobení, pokročilý ekvalizér a možnost připojení dvou zařízení současně.