Honor Earbuds 3 Pro jsou klasická True Wireless sluchátka připomínající vzhled AirPods. Avšak jejich speciální měření teploty je poněkud netradiční funkce, kterou možná dobře využijete.

Snad každý si měřil teplotu alespoň jednou v životě. Obzvlášť na začátku pandemie před dvěma lety se měřila teplota na každém kroku. Tak funkci měření teploty Honor zabuduje do nových sluchátek. Společnost tvrdí, že je první na trhu s touto technologií.

Když sluchátka nosíte a chcete si změřit teplotu, stačí třikrát poklepat na sluchátko a funkce se aktivuje. Dokonce dokážou měřit dlouhodobě. Sluchátka vás upozorní, když zaznamenají abnormální hodnotu. Honor však říká, že měření teploty není pro lékařské účely.

Apple se prý snaží o něco podobného. Wall Street Journal v loni na podzim hlásil, že Apple má zájem přidat měření teploty do svých AirPodů. Také se mluvilo o interpretaci funkce do hodinek Apple Watch řady 7. Očekávání se bohužel v září při oficiálním oznámení nenaplnilo.

Další detaily o měření teploty jsme při oznámení na konferenci MWC 2022 nedozvěděli. Víme ale, že sluchátka budou mít aktivní potlačení hluku (ANC), 11 mm dynamické měniče s vylepšeným basem a vydrží 24 hodin s krabičkou. Také se honosí tím, že jen s pěti minutami nabíjení dosáhnete dvou hodin poslechu.