Ve státě Texas nastala značná změna pro konzumenty porna, neboť státní zastupitelství prosadilo zákon, které vyžaduje od dospělých webů ověřování věku uživatelů. Legislativa vedla k tomu, že populární pornostránka Pornhub a podobné stránky již nejsou dostupné pro obyvatele Texasu.

Uživatelé z Texasu, kteří se pokusili přistoupit na tyto weby, byli přivítáni zprávou informující o nových právních požadavcích a nedostatcích v texaském zákoně pro ověření věku, což mělo za následek dočasné blokování přístupu na tyto stránky.

Společnost Aylo, majitel Pornhub, čelí právním bitvám poté, co byl zákon schválen a uveden do praxe. Společnost prohlašuje, že se nadále bude snažit bojovat proti tomuto zákonu, který považuje za neústavní.

Podobné zákony o ověřování věku prošly nebo se chystají projít i v dalších státech, jako je Montana, Severní Karolína, Arkansas, Mississippi, Utah, Louisiana a Virginie. Reakcí texaských obyvatel na zákaz bylo prudké zvýšení zájmu o VPN služby, které umožňují obejít geografická omezení a přistupovat k obsahu blokovanému na základě lokality.