Už začátkem února se vědělo, že Nothing připravuje další netradiční sluchátka. Nothing Ear 2 budou fungovat jako nástupce produktu, který společnost celosvětově proslavil a nastartoval její kariéru. Ačkoliv víme, že designových změn bude naprosté minimum, dočkáme se určitých vylepšení po funkční stránce.

Dobré je podotknout, že sluchátka už nejsou pouhou spekulací, ale oficiálně oznámeným zařízením. Právě na ně Nothing lákal skrze příspěvky s velkým černým broukem, o nichž jsme více psali zde (reproduktor tedy oním tajemným produktem nakonec není). Přestože je existence Ear 2 již potvrzená, většiny snímků se oficiální cestou dočkáme až po jejich vydání. Už nyní si ale část z nich můžeme prohlédnout díky novému úniku.

Kromě snímků odhalených v únoru nyní přinesl známý leaker Steve Hemmerstoffer řadu dalších obrázků a propagačních materiálů, zveřejnil je přitom ve spolupráci se serverem TheTechOutlook. Jak už delší dobu víme, sluchátka si zachovají svůj ikonický poloprůhledný design a dorazí v podobné, ne-li úplně stejné nabíjecí krabičce.

Leaker také zveřejnil poměrně dost specifikací: Nothing Ear 2 budou údajně vybavená 11,6mm měničem jako jejich předchůdce a na jedno nabití budou schopna hrát šest hodin. Tato doba se s plně dobitou krabičkou potažmo zvedne na 36 hodin. Kromě toho se dočkáme o 0,2 g nižší hmotnosti a certifikace IP54, jež zajistí odolnost vůči prachu a stříkající vodě.

Chybět pochopitelně nebude ani aktivní potlačení hluku, jehož fungování si navíc budeme moci přizpůsobit. Součástí výbavy prý bude také pokročilý ekvalizér a zřejmě i možnost připojit dvě zařízení současně.

Jak oznámil sám Nothing, sluchátka Ear 2 dorazí 22. března v 16:00 našeho času.