Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch 6 Classic byly vydány teprve před měsícem, ale i přesto se jejich výrobce už nyní pochlubil první limitovanou edicí, která cílí na milovníky astronomie. Takzvaná Astro Edition, jak se speciální varianta hodinek nazývá, má jedinečnou lunetu inspirovanou astrolábem, historickým přístrojem pro předpovídání polohy hvězd.

Na keramické lunetě se konkrétně nachází 24 různých hvězdných znamení. Další změnou oproti standardní edici je látkový řemínek a plno sběratelských předmětů v balení. Ke koupi navíc zákazníci obdrží přístup do VIP obchodu Samsungu. Hodinky jsou unikátní i po softwarové stránce – uživatelům nabízí kombinaci kompasu a měsíčních/slunečních fází, a dokonce je pomocí nich možné sledovat pohyb Slunce a Měsíce.

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition se k nám bohužel nepodívají, neboť budou dostupné pouze pro zájemce z Bahrajnu, Egyptu, Iráku, Jordánska, Kuvajtu, Maroka, Ománu, Kataru, Saúdské Arábie, Turecka a Spojených arabských emirátů. Ve speciální edici navíc existuje pouze 47mm varianta. Zájemci o menší 43mm model mají tedy smůlu.

Pokud vás zajímají bližší detaily o tom, co poskytuje nová řada hodinek Galaxy Watch, přečtěte si náš článek.