Snapchat, oblíbená aplikace pro sdílení fotografií a videí, konečně vydala nativní verzi pro iPad, čímž ukončila dlouhé čekání uživatelů, kteří toužili po plnohodnotném zážitku na větší obrazovce. Vydání přichází třináct let po debutu aplikace na iPhonech a zařízeních s Androidem a mohl by být impulsem pro Meta, aby následovala tento trend a přinesla své populární aplikace Instagram a WhatsApp také na iPad.

Ačkoli existují různé způsoby, jak tyto aplikace na iPadu používat, nativní podpora stále chybí. iPad je výkonné zařízení, které by mohlo plně využít potenciál těchto aplikací, zejména díky svému většímu displeji. Nativní aplikace Snapchat pro iPad umožní uživatelům lépe využívat nové funkce a poskytne jim optimalizovaný zážitek.

Dříve Snapchat na iPadu nebyl optimalizovaný, což nutilo uživatele používat aplikaci v nižším rozlišení s obrovskými okraji na všech stranách. S nativní podporou je nyní rozhraní aplikace dokonale přizpůsobeno obrazovce iPadu, takže nezůstávají žádná prázdná místa.