Co se týče mobilních telefonů a jejich příslušenství, patří jihokorejský Samsung mezi ty nejpopulárnější značky. Jeho produkty jsou oblíbené nejen díky své spolehlivosti, ale také vlivem úsilí, které výrobce vynakládá do oblasti softwarové podpory. Seznam funkcí neustále rozšiřuje nejen svým smartphonům, ale i dalším produktům, jako jsou třeba TWS sluchátka Galaxy Buds Pro 2.

Jedná se o špunty pro náročnější posluchače (jejich cena u nás začíná na přibližně čtyřech tisících korun), a tak jim pochopitelně nechybí ani funkce jako ANC nebo 360° audio. Právě prostorové zvuky uměla sluchátka doposud pouze přehrávat, každopádně po nové aktualizaci pomohou svému majiteli i s jejich nahráváním. To se bude hodit například při tvorbě videí. Když si pak záznam poslechne někdo se sluchátky, která rovněž podporují 360° stupňové audio, bude mít pocit, že se nachází přímo uprostřed dění.

I tato užitečná vychytávka má ale svůj háček. Benefitovat z ní budou moci pouze ti uživatelé, jež vlastní i smartphone od Samsungu. Ten přitom musí disponovat nástavbou One UI 5.0 a podporou Bluetooth LE Audio. Firmware bude nejprve rozšířen mezi majitele skládacích telefonů Galaxy Z Flip 4 a Galaxy Z Fold 4.