Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Seznamte se s nejnovějšími notebooky od MSI, které jsou ideální jak pro profesionály hledající špičkový výkon a všestrannost, tak i pro hráče. Tyto notebooky s elegantním designem přinášejí prvotřídní specifikace a funkce pro vynikající uživatelský zážitek. Nehledě na to, zda na notebooku pracujete, hrajete nebo vytváříte obsah – v těchto špičkových řadách notebooků si jistě najdete své vlastní ideální řešení.

Naplňte svůj potenciál s řadou notebooků MSI, která nyní nabízí 3 specializované řady určené pro hraní her, tvorbu obsahu a produktivní práci. Tyto notebooky přinášejí špičkové specifikace a inovativní funkce, které uspokojí požadavky velmi rozdílných uživatelů. Ať už jste hráč, který hledá dokonalý herní zážitek, tvůrce obsahu, který potřebuje přenosnou pracovní stanici, nebo profesionál v oblasti obchodu – MSI notebook uspokojí vaše potřeby.

ROZDĚLENÍ HERNÍ MODELOVÉ ŘADY V ROCE 2023

Herní notebooky MSI se při vývoji nejvhodnějších produktů pro různé náročné hráče zaměřují na tři klíčové aspekty a poskytují všem výjimečný zážitek.

Titan GT řada – Top vlajková loď

Řada Titan GT je ultimátní vlajkovou lodí nahrazující stolní počítače, která je navržena tak, aby bořila výkonnostní bariéry a překonávala očekávání. S nejsilnějším procesorem Intel Core i9 13980HX, špičkovou grafikou NVIDIA GeForce RTX 4090 16GB a nejmodernějšími funkcemi je tato řada ztělesněním extrémního výkonu. Titan GT77HX navíc přichází s prvním 4K/144Hz MiniLED displejem na světě, což je ten nejprémiovější displej, který v současnosti u notebooku můžete mít.

Stealth Řada – Tenký, ostrý a výkonný

Řada Stealth dokonale kombinuje mobilitu, výkon a styl. Zaměřuje se na poskytování prvotřídního výkonu v tenkém, lehkém provedení a elegantním šasi. Tenká a ostrá řada Stealth nyní přichází na trh ve velikostech od 14, 15, 16 až do 17 palců a je tak skvělou volbou pro ty, co chtějí herní notebook našlapaný výkonem, ale zároveň chtějí nenápadný design vhodný na business setkání. Kovové provedení dodává na prémiovém pocitu. 14jádrový procesor Intel Core i7 v zátahu s grafickou kartou Nvidia RTX 4070 sebou přináší dostatek výkonu pro vaše pracovní a herní sedánky. Spolu s 32GB operační pamětí, 2TB SSD a QHD displejem o 240 Hz získáte prémiový notebook Stealth 16 Studio se slušnou výbavou za cenu 69 990 Kč.

Raider GE Řada – Pro herní nadšence

Raider GE byl stvořen s ohledem na vášnivé hráče. Kromě maximálního výkonu tato řada důsledně nabízí nejnovější herní prvky. Světelná lišta Matrix Lightbar se od svého předchůdce mírně liší a výjimkou taky není ani RGB klávesnice s průsvitným designem herních kláves. Raider GE78HX je volbou pro ty, co to s hraním myslí vážně. V konfiguraci s procesorem Intel Core i9 13950HX a grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4080 12GB 175 W poskytuje notebook hráčům ultimátní styl a výkon, který jim umožní předvést svého herního ducha. Mezi jeho další přednosti patří 64GB DDR5 RAM s 2TB úložištěm a 17.3" IPS displej s rozlišením 2560 × 1600 a obnovovací frekvencí 240Hz. V této konfiguraci jej lze pořídit za cenu 89 990 Kč.

Řada Vector GP – Mistrovský kousek pro inženýry a hráče 

Řada Vector GP představuje závazek společnosti MSI k vědecké dokonalosti, a vybízí se jako optimalizované řešení pro uživatele zaměřené na vědu, technologii, inženýrství a matematiku, díky svému designu inspirovaného konceptem vektoru. Nově inovovaná řada Vector GP poskytuje komplexní východisko pro ty, kteří vyžadují vysoký výkon umožňující výpočetní efektivitu. S Vector GP77, a vybavením jako jsou QHD 240Hz displej, Intel Core i7, grafika RTX 4060, klávesnice od SteelSeries, se na herním bojišti jen těžko ztratíte. Můžete jej mít za cenu 46 990 Kč.

Řada Crosshair, Pulse a Katana – Široký výběr dostupných herních notebooků

Tyto řady poskytují základní herní funkce našich špičkových modelů, které jsou nyní dostupné v různých konfiguracích. Každý hráč si tak může najít úroveň výkonu a styl, který vyhovuje jeho potřebám. Modely Katana, Pulse a Crosshair jsou navíc nyní k dispozici s MUX Switch, díky němuž je možné získat ještě větší výkon. Katana 15 za cenu 39 990,- v sobě ukrývá zástupce grafiky s 4070 a procesor Intel Core i7, dále 16GB operační paměť a 1TB SSD úložistě. Svou oblíbenou hru spustíte na 15.6" palcovém displeji o frekvenci 144 Hz a na vás je užít si hru!

Cyborg řada – Skvělá volba pro každodenní radost

Nejnovějším přírůstkem v rodině herních notebooků je Cyborg 15. Přichází s unikátním estetickým designem průsvitného šasi ze skleněných vláken, skrze které můžete vidět mechanické části. Poutavá řada Cyborg poskytuje sci-fi futuristický vzhled s nejnovějšími grafickými kartami a procesory a jistě bude nejlepší volbou pro každodenní hraní. Nejlepším výběrem Cyborg 15 je konfigurace s grafikou Nvidia RTX 4060 a 8jádrovým procesorem Intel Core i5, 144Hz displejem a 16GB operační pamětí za 29 990 Kč.

Thin GF_řada – Mobilita a styl se stávají dostupnými 

Díky tenkému a lehkému designu řady GF je mobilita a styl dosažitelnější než kdykoli předtím. Hráči si nyní mohou užívat to nejlepší z obou světů – výkon a design, aniž by museli jedno obětovat pro druhé. Grafika RTX 4050 a procesor i5 od Intelu se postará o dostatek zábavy spolu s 144Hz obrazovkou. Cena notebooku Thin GF63 se na trhu nabízí za 26 990 Kč.

Řada Creator – Když se technika snoubí s estetikou

Krásné šasi zpracované CNC postupy není jen jediným středem pozornosti. Pozoruhodný je rovněž výkon, který je nyní na jiné úrovni. Díky novému procesoru HX a designu chlazení Vapor Chamber Cooler se řada Creator Z stává nejvýkonnějšími notebooky na trhu určených převážně pro tvůrce obsahu. Tato řada je volitelně kompatibilní s perem MSI Pen 2, které je vybaveno nejnovějším haptickým a grafitovým hrotem Microsoft MPP 2.6. s nímž se můžete dotýkat obrazovky o poměru 16:10 a zároveň jej použít pro psaní na papír jako klasickou tužku. Jak praktické!