Už 26. července proběhne velice očekávaná akce Galaxy Unpacked, během níž nám Samsung představí řadu nových produktů. Mezi ty nejvýznamnější patří Galaxy Z Flip 5, na který už jihokorejský technologický gigant začal intenzivně lákat všechny své fanoušky. A ještě aby ne, tento rok se totiž bude jednat o pořádně zajímavé oznámení! Může za to především velká zadní obrazovka, která má přinést spoustu inovativních funkcí.

Samsung začal, jako obvykle, na YouTube nahrávat upoutávky, jimiž sice neprozrazuje žádné velké množství detailů o svých chystaných zařízeních, ale spíše s nimi baví nadšence, kteří se na nové výtvory těší. Nejnovější teaser s názvem „Join the flip side“ je plný kreslených postaviček, tancujících na vnitřním displeji skládacího Galaxy Z Flip 5. Podívat se na něj můžete v přehrávači výše.

Delší, a dokonce hraný trailer, byl vydán už před několika dny. Letním táborem se šíří drby o skládacím telefonu od Samsungu, na který nebudete schopni zapomenout, jakmile jej poprvé spatříte. Snaha mladých lidí utéct před Galaxy Z Flip 4 pak vyvrcholí rozbalením nového modelu. Níže se můžete podívat sami.

To, že se Samsung přímo nepochlubil designem, nevadí. Nedávno na internet unikly fotografie makety Galaxy Z Flipu 5, o kterých jsme vás samostatně informovali zde. Pokud vás tedy zajímá, jak bude očekávané véčko vypadat ze všech stran, rozhodně se na ně podívejte.