O připravované vlajkové lodi Samsung Galaxy S24 Ultra se diskutuje už dlouhé měsíce, a to i navzdory tomu, že termín oficiální prezentace připadá na leden (konkrétně se spekulovalo o středě 17. ledna). Nejenže jsme ze všech stran poslouchali zmínky o procesoru, fotoaparátech nebo kapacitě baterie, ale také jsme se už hodně doslechli o designu, který byl navíc demonstrován rendery známého deisgnéra Steva Hemmerstoffera. Na čem jiném se však dá udělat lepší představa o tom, jak bude telefon vypadat, než na fotografiích zachycujících funkční model.

Snímky Samsungu Galaxy S24 Ultra zveřejnil neznámý zdroj, vystupující na platformě X pod jménem David Martin. Zpočátku byla tedy zcela relevantní určitá skepse – může přece jenom jít o podvrh – avšak ta mohla opadnout poté, co se k fotkám vyjádřil renomovaný insider Ice universe. Ten totiž na X potvrdil jejich pravost.

Samsung Galaxy S24 Ultra se od svých předchůdců po vizuální stránce moc lišit nebude. Rozložení fotoaparátů na zadní straně zůstává stejné a nepozměněné zřejmě zůstávají i téměř všechny další aspekty. Pouze rámečky na přední straně budou tenčí a na boční hraně si půjde všimnout UWB antény.

Pozoruhodný je také barevný odstín, který má být podle insidera označen jako „titanium gold“, a to i navzdory tomu, že působí spíš modro-šedě.

Jak se Samsung Galaxy S24 Ultra líbí vám? Svůj názor s námi můžete sdílet v komentářích.