V současné době je chytrý telefon Samsung Galaxy S23 Ultra s 1TB pamětí jedním z nejpopulárnějších chytrých telefonů na trhu. Společnost Samsung nyní hlásí, že v České republice byla tato verze telefonu vyprodána.

Tato konfigurace mobilu Samsung Galaxy S23 Ultra se těší obrovskému zájmu díky své vysoké kapacitě paměti, která umožňuje uživatelům ukládat větší množství dat. Samsung Galaxy S23 Ultra je navíc vybaven řadou špičkových funkcí, které z něj dělají skvělý telefon pro náročnější uživatele. Chloubou je například extrémně výkonný čipset nebo špičková fotografická výbava.

Samsung začíná doručovat v České republice předem objednané smartphony Galaxy S23 Ultra s kapacitou 512GB/1TB, Galaxy S23+ s kapacitou 512GB a Galaxy S23 s kapacitou 256GB od dnes. Od 17. února 2023 se rozšíří nabídka o modely Galaxy S23 Ultra s kapacitou 256GB, Galaxy S23+ s kapacitou 256GB a Galaxy S23 s kapacitou 128GB.

Vzhledem k velkému zájmu Samsung dodává, že další dodávky budou brzy k dispozici. Zákazníci, kteří si chtějí koupit tento telefon, by tak měli být připraveni, až se další kusy objeví na trhu.

Další detaily o nově představené řadě Galaxy S23 si můžete přečíst v samostatném článku.