Ačkoliv se společnost Apple snaží co nejvíce osamostatnit a oprostit od cizích dodavatelů, ve spoustě ohledech je stále ještě závislá na konkurenčních firmách. Některé čipy jí dodává Qualcomm a displeje třeba Samsung. U nové řady iPhonů by tomu, co se obrazovek týče, nemělo být jinak a situace bude navíc obohacena o jeden zajímavý paradox.

Byť Samsung Applu konkuruje a snaží se mu se svými vlajkovými loděmi aktivně přebírat zákazníky, patří k jeho důležitým dodavatelům. Jak nyní na Twiteru uvádí leaker chuvn8888, dva vyšší modely z řady iPhonů 15 by měly využít panely M13 od Samsungu, což dále potvrzuje i známější leaker Ice universe. Zajímavostí zde ale je, že nové vlajky Samsungu, tedy Galaxy S23, využívají horší panely M11.

Co se týče obrazovek dalších iPhonů, od všech modelů máme očekávat takzvaný Dynamic Island neboli ostrůvkovitý útvar kolem selfie kamery, který byl exkluzivní novinkou pro dva vyšší modely z loňské sestavy. Všechny telefony by měly mít stejnou úhlopříčku jako loni, ale modely Pro a Pro Max/Ultra údajně dorazí s tenčími rámečky. Zdroj leakera ShrimpApplePro dříve popsal nejdražší iPhone 15 jako nádherný.