Vypadá to, že se Samsung vážně snaží, aby si majitelé iPhonu vyzkoušeli jeho letošní vlajkovou loď Galaxy S23 Ultra. Ta se chlubí perfektním výkonem díky exkluzivní přetaktované variantě čipu Snapdragon 8 Gen 2 a špičkovou výbavou pro fotografy.

V tiskové zprávě jihokorejský technologický gigant ohlásil, že vylepšil svou aplikaci Try Galaxy, která se právě stará o to, aby si zájemci mohli vyzkoušet nejnovějších smartphonů od Samsungu, letos jde právě o řadu Galaxy S23, nebo nástavbu One UI 5.1.

Aplikace Try Galaxy byla spuštěna v loňském roce a od té doby zaznamenala více než dva miliony stažení. Samsung vysvětluje, že po jejím otevření se uživatelům otevřou dveře k domovské stránce, widgetům i jedinečným funkcím, jimiž zařízení Galaxy S23 disponují. Rovněž je slíbeno, že díky aplikaci uživatelé zjistí, jak je na tom u letošních vlajek fotografický systém. Samsung láká na ukázku vyspělých nočních funkcí i podpory umělé inteligence.

„Jsme rádi, že můžeme uživatelům nabídnout intuitivní, příjemné a personalizované zážitky dostupné výhradně prostřednictvím ekosystému Samsung Galaxy,“ prohlásila Sonia Chang, viceprezidentka týmu pro značkový marketing v mobilní divizi Samsung Electronics. „I nadále hodláme nabízet příležitost vyzkoušet si zážitky se systémem Galaxy i těm, kteří přístroje Samsung dosud nevlastní,“ doplnila.

Try Galaxy si mohou vyzkoušet všichni majitelé iPhonu vydaným po 15. září roku 2016, a to v prohlížeči Safari. Do služby se lze dostat naskenováním níže zobrazeného QR kódu nebo skrze tento odkaz.