Spolupráce technologických firem s módními značkami nejsou vůbec ojedinělé. Oznámení limitovaného hardwaru, využívajícího motivy známých designérů, přichází prakticky neustále. To platí i pro jihokorejského giganta Samsung, jenž v září vydal „Thom Browne edici“ skládačky Galaxy Z Fold 5 a hodinek Galaxy Watch 6 a nyní přináší jedinečné příslušenství ve spolupráci s Lacoste.

Doplňky s ikonickým krokodýlem, určené pro Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5, oznámil Samsung prostřednictvím tiskové zprávy na francouzském trhu, čili v zemi, odkud Lacoste pochází. Tváří kampaně se přitom stala influencerka Sally.

V rámci partnerství mezi Samsungem a Lacoste byly vytvořeny dva silikonové ochranné kryty v černé barvě, jež jsou zdobené novým emblematickým vzorem monogramu kolekce Lacoste 2023.

„Tyto dva výtvory se slavným krokodýlem jsou mnohem víc než pouhý obal – jsou to skutečné módní doplňky pro zdokonalení vašeho sportovně elegantního stylu,“ píše Samsung v tiskové zprávě.

Portál GSMArena poznamenává, že během prvního týdne od zahájení spolupráce si budou moct francouzští zákazníci na webu Samsungu pořídit Galaxy Z Fold 5, k němuž dostanou zdarma zmíněný obal a sluchátka Galaxy Buds Pro 2. K dispozici také bude 150eurový (3 700korunový) výkupní bonus.