Jihokorejský technologický velikán Samsung nedávno odhalil speciální edici chytrých hodinek Galaxy Watch 6 Classic a nyní se pochlubil prémiově vypadající limitkou dalších dvou produktů. Na mysli máme další nové hodinky, Galaxy Watch 6, a také skládací telefon Galaxy Z Fold 5. Tentokrát se Samsung znovu uchýlil ke spolupráci s módní značkou Thom Browne.

Podobná partnerství ostatně nejsou v technologickém světě ojedinělá. Vlajkový model Galaxy S23 Ultra, jenž debutoval začátkem letošního roku, byl krátce po svém představení vydán také ve speciální edici na motivy automobilů značky BMW. ASUS pak nedávno uvedl notebook vytvořený ve spolupráci s módní značkou A Bathing Ape.

Nový Galaxy Z Fold 5 se pyšní elegantním vzhledem, a to zejména díky červenému, bílému a modrému pruhu na zadní straně, které jsou pro Thom Browne typické. Lepšímu pocitu přispívá také látková textura nebo zlatý pant a stejnobarevné kroužky kolem čoček fotoaparátů. Pro ochranu zařízení najdete v balení dvě kožená pouzdra – každé z nich láká na jiný design – a kreativcům či studentům by se mohlo zlíbit speciální pero S Pen.

„Znovu chceme ukázat, že dokonalá kombinace špičkové kvality, inovativního designu a klasické estetiky se může stát silnou formou sebevyjádření. Věřím, že tento Galaxy Z Fold5 Thom Browne Edition je dokonalým příkladem proměny pokročilé technologie v odvážné prohlášení,“ uvedl Thom Browne poté, co zmínil evoluci spolupráce se Samsungem.

Unikátní Galaxy Watch 6 pak lákají na zlaté tělo a logo Thom Browne vyryté na boku. Nechybí jim ani unikátní ciferník. Zájemci budou mít k dispozici dva řemínky, a to černý s oblázkovou kůží a druhý s kůží kombinující červenou, bílou a modrou.

Samsung uvedl, že nové limitované produkty se na trh dostanou 12. září a k dispozici budou ve vybraných zemích. Zda je mezi nimi i Česká republika, prozatím není jasné.