Katalog čínské herní značky RedMagic, která spadá pod společnost Nubia, byl rozšířen o monitor vhodný pro kompetitivní hraní. Chlubí se 160Hz obrazovkou s rozlišením 4K a je vůbec prvním herním monitorem světa, jenž využívá technologii mini-LED, v důsledku čehož je možné uživatelům dodat až 1000nitový maximální jas.

Displej samotný je úhlopříčně dlouhý 27 palců a jeho odezva činí jen 1 ms. Pěkně zní také 99% pokrytí barevného gamutu DCI-P3 nebo podpora technologií AMD FreeSync a Nvidia G-SYNC. Stojánek umožňuje posouvat s monitorem nahoru a dolu, naklánět jej i otáčet do stran.

K monitoru můžete připojit počítač či jiná zařízení pomocí dvou portů HDMI 2.1 a jednoho DisplayPortu 1.4. Pro zapojení periferií disponuje monitor dvěma USB-A porty a USB-C port využijete k nabíjení externích zařízení maximálním výkonem 90 W. Na zadní straně monitoru také najdete tlačítka pro ovládání, systém pro organizaci kabelů nebo stylový RGB prvek podobající se trojúhelníku.

Monitor zatím není dostupný celosvětově a bohužel není potvrzeno, zda vůbec někdy bude. V Číně se ale prodává za 5 499 jüanů, což je v přepočtu 19 300 korun.