Od svého založení v roce 2018 dosáhla značka Realme několika významných prodejních milníků. Společnost zaznamenala pokoření hranice 50 milionů dodaných smartphonů v roce 2020 a 100 milionů v roce 2021. Dosud nejnovější úspěch s 200 miliony kusů chytrých telefonů poukazuje na její sílící pozici na trhu​​.

Kromě prodeje smartphonů se Realme rozšířilo svou působnost i do dalších kategorií v oblasti spotřební elektroniky. Společnost nyní nabízí širokou škálu produktů, od telefonů, audio zařízení a chytrých televizí po robotické vysavače a notebooky. Tato diverzifikace ukazuje snahu značky zaujmout významné místo nejen v oblasti smartphonů, ale i v širším spektru technologického odvětví.

Realme je také známé pro svou schopnost nabízet cenově dostupné, ale kvalitní smartphony, zejména v regionech jako je Indie. Kromě toho se značka vyznačuje výrobou některých z nejrychleji nabíjejících zařízení na trhu a smartphonů s výrazným designem či extravagantními motivy.

S příchodem nového vlajkového modelu GT5 Pro, Realme zdůrazňuje svou ambici stát se jedním z předních hráčů na trhu s chytrými telefony. Více o tomto zařízení si můžete přečíst pod přiloženým odkazem ZDE.