Přestože už je dnes 2. dubna, mohli bychom se poohlédnout ještě za jedním zajímavým aprílovým žertíkem. Anebo jde o skutečný koncept, kterého se brzy dočkáme? Ještě 31. března totiž společnost Razer publikovala upoutávku na novou herní myš, která bude zároveň sloužit jako holicí strojek.

Produkt s výstižným označením Razer Razer (v angličtině se můžete setkat s pojmem „razor“, který označuje právě holicí strojek nebo břitvu) láká zájemce slovy ciťte se ostře, hrajte ostře. Společnost jej zároveň popisuje jako řešení problému v podobě extrémního zarostení, které přijde, když se vám ve hrách vůbec nedaří.

Jelikož se jedná o zařízení určené hráčům, pochopitelně nesmí chybět ani RGB prvky. Ty jsou v případě Razer Razeru umístěny pod holicími břity.

„Nasaďte svou nejlepší herní tvář s Razer Razer – první holicí myší na světě poháněnou technologií Razer Chroma RGB, která je navržena pro mimořádně čisté oholení, jež vám dovolí ze sebe vydat maximum,“ stojí na oficiálních stránkách. Nikde však bohužel není vysvětleno, jak se má nakládat s myší špinavou od pěny na holení.

Razer momentálně hledá testery. Pokud už tedy počítač nechcete opouštět ani při holení, můžete zkusit své štěstí na oficiálním webu.

Je zamyšleníhodné, co přijde příště. Sluchátka se zubním kartáčkem místo mikrofonu?