Objednáváte často od Uber Eats a napadlo vás někdy, že byste chtěli jet do restaurace v jednom klepnutí do displeje? Uber přesně toto plánuje přidat do své aplikace. A nejen to.

Uber postupně rozšiřuje svou vyhlášenou službu převozu po městě. Kupříkladu nyní s Explore. Záložka Explore vám bude nejspíše velmi povědomá z jiných aplikací a webů. Tak tady vám ukáže oblíbené podniky ve vašem okolí, ať už restaurace, holiče, bary, kavárny. Uživatelům umožní zarezervovat si stůl díky integraci další internetové služby jménem Yelp. Ta sbírá hodnocení a doporučení od zákazníků a dostupnost těchto dat v aplikaci Uber nebude chybět.

Uber v tiskové zprávě zmínil, že vám aplikace umožní objednat si jízdu s dostupným řidičem do vybrané oblasti. Tudíž nemusíte dlouze opisovat adresu a opět ji vypisovat. Stačí klepnout na tlačítko u podniku a jedete! A aby navnadili zákazníky, připravili si pro ně do vybraných míst 15% slevu za jízdu do 10 $ (cca 230 Kč).

Novinka se týká jen USA, ale my pevně věříme, že se brzy rozšíří až k nám do Česka a Slovenska.

Aktuálně je tato funkce dostupná v těchto oblastech: Atlanta, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, Memphis, Minneapolis v části St. Paul, New Orleans, New Jersey, severní část státu New York, Orlando, San Antonio, San Francisco a Seattle.