Společnost MSI představila svůj první zakřivený 32palcový herní monitor QD-OLED s 240Hz frekvencí. Monitor nabízí bezprecedentní pohlcující herní zážitek. Firma přizpůsobila specifikace monitoru tak, aby vyhovovaly různým hráčům, a zajistila, že si každý najde svůj ideální model.

Monitor MPG 321CURX QD-OLED je navržen tak, aby pozvedl herní zážitky na novou úroveň a nabídl věrné barvy, hlubší černou a jasnější bílou. V kombinaci se zakřivením 1700R, obnovovací frekvencí 240 Hz a mimořádně rychlou dobou odezvy 0,03 ms zajišťuje pohlcení, jasnost a přesnost. Obsahuje rozhraní USB typu C s 98W napájením pro bezproblémové připojení a nabíjení. Pokročilé funkce MSI, jako je KVM, HDMI 2.1, MSI Gaming Intelligence a VESA ClearMR 13000, uspokojí potřeby špičkových hráčů.

MPG 321CURX QD-OLED integruje metody ochrany, jako jsou Pixel Shift, Panel Protect a Static Screen Detection, ale také obsahuje MSI OLED Care 2.0. MSI OLED Care 2.0 přidává detekci více log, detekci hlavního panelu a detekci hranic pro snížení rizika vypálení obrazovky. Panely MSI QD-OLED jsou navíc vybaveny grafenovou fólií a vlastním chladičem pro výjimečný odvod tepla, což umožňuje konstrukci bez ventilátoru, která zajišťuje účinné a tiché chlazení a prodlužuje životnost panelu.

Společnost MSI uvedla na trh také další výrazné zakřivené monitory QD-OLED, které splňují rozmanité potřeby všech hráčů. Celá řada monitorů, od 49palcových ultraširokoúhlých obrazovek až po 32palcové 4K displeje, se díky pokročilé technologii QD-OLED vyznačuje vysokou obnovovací frekvencí a nejrychlejší dobou odezvy. To zajišťuje živý obraz, bezkonkurenční čistotu a pohlcující zážitek. Hráči si mohou vybrat dokonalý zakřivený monitor na míru svým specifickým potřebám.

  • MPG 491CQPX QD-OLED, DQHD, 240 Hz, 0.03ms GTG
  • MPG 341CQPX QD-OLED, UWQHD, 240 Hz, 0.03ms GTG
  • MPG 321CURX QD-OLED, UHD 4K, 240Hz, 0.03ms GtG
  • MAG 321CUP QD-OLED, UHD 4K,165 Hz, 0.03ms GTG

"Rozsáhlá řada zakřivených QD-OLED monitorů MSI nastavuje nové standardy pro pohlcující herní zážitky. Datum dostupnosti se bude lišit podle regionu," dodává tisková zpráva.