Minulý měsíc jsme psali o hodinkách OnePlus Watch 2, které údajně debutují v příštím roce. Zatímco dříve jsme neměli prakticky žádné konkrétní informace a vše, o co jsme se mohli opřít, byly spekulace, díky čerstvému úniku se můžeme hodinkám detailněji podívat na zoubek.

OnePlus Watch 2 se ukazují na krásných renderech, které zhotovil známý leaker a designér Steve Hemmerstoffer (zveřejnil je ve spolupráci s portálem MySmartPrice). Jako zdroj mu posloužily skutečné fotografie prototypu v testovací fázi.

Jak se už dříve tvrdilo, OnePlus zůstává u kruhového displeje. Konektor pro nabíjení se bude spolu se senzory nacházet na opačné straně. Tělo hodinek je patrně kovové a podivný útvar, který vychází z jeho pravé části, má poskytnout místo pro tlačítka. Evidentní také je, že hodinky vyjdou v černé a bílé verzi.

Když pak přejdeme ke specifikacím, zmíněná obrazovka bude 1,43 palce velká a využije panelovou technologii AMOLED. Pod kapotou hodinek se prý nachází poměrně výkonný procesor Qualcomm Snapdgragon W5 Gen 1.

Nakonec ale MySmartPrice zmínil jednu pro mnohé uživatele smutnou zprávu. OnePlus Watch 2 pravděpodobně nepřejdou na Wear OS, jak někteří fanoušci doufali, ale zůstanou u vlastního operačního systému.

Co se týče data vydání, ceny nebo doplňujících parametrů, informace v současné době neznáme. Jakmile se však dozvíme více, článek aktualizujeme, popřípadě vydáme nový.