První chytré hodinky od OnePlus byly vydány v březnu roku 2021. Výsledek projektu, který byl málem definitivně zrušen, dorazil s kulatým displejem a proprietárním operačním systémem, což se mnohým uživatelům nelíbilo.

Právě proto mnozí očekávají příchod OnePlus Watch 2 – doufají, že jim tentokrát výrobce vdechne Wear OS od Googlu, který nabízí více možností. O nich se však dlouho žádné informace neobjevily, což dávalo prostor pro skepsi.

Po roce 2021 představil OnePlus například hodinky Nord Watch, o kterých jsme vás informovali zde. Ostatně se jedná o nejnovější hodinky z dílny tohoto čínského výrobce. Letos už se pravděpodobně nového „nositelného“ výtvoru nedočkáme, ale nyní se dozvídáme, co zajímavého bude v roce 2024.

Podle důvěryhodného leakera Maxe Jambora budou v následujícím roce vydány právě OnePlus Watch 2, které rovněž dostanou kulatý displej.

Další informace, tedy kromě toho, že budou lepší, což se od nástupce tři roky starého produktu očekává snad automaticky, v současné době bohužel nemáme.