Pixel Watch jsou zajímavým tématem už dlouho, poslední dobou se však na povrch dostávají zajímavé informace. Obzvláště v posledním týdnu na to máme štěstí. Leaker Evan Blass zveřejnil obrázek, který měl být jejich renderem, u nás na webu o tom také vyšel článek. V neděli se prototyp hodinek objevil v restauraci ve Spojených státech, kde jej nejspíš někdo zapomenul. Hned byly samozřejmě zveřejněny obrázky.

Předešlé úniky a spekulace se mimo jiné potvrzují. Hodinky skutečně nabízí bezrámečkový design a fyzickou korunku. Nevíme však, jak to bude s nabíjením, jelikož v krabičce se nenacházela nabíječka. Na obrázcích níže si jejich vzhled můžete sami prohlédnout.

Jak to bude s rozhraním a systémem pořádně nevíme, jelikož po spuštění hodinek se pouze zobrazilo logo Google, což pravděpodobně znamená, že se v nich žádný systém ještě nenacházel. Google by měl používat operační systém Wear OS 3 vyvinutý společně se Samsungem.

Při pohledu na pásek hodinek se nám může vybavit nějaký ze sportovních pásků k Apple Watch. Mohli bychom se dočkat různých barev a také to vypadá, že se pásek připevňuje přímo k pouzdru hodinek.

Sám Google toho moc nepotvrdil, dokonce ani samotný název. Avšak tomu, že konečné jméno bude Pixel Watch, nasvědčuje nový patent a ochranná známka vystavená v USA, kde právě tento název figuruje.

Stejně tak nedokážeme ani říct, kdy a kde se budou hodinky prodávat. Je ale dost možné, že budou vydány spolu se smartphonem Pixel 7. Předpokládáme, že více informací bychom se mohli dovědět na konferenci Google I/O, která začne 11. 5.