Společnost Intel nyní připravuje procesory Raptor Lake, které mají zanedlouho vyjít. Jejich údajná vlajková loď Core i9-13900K byla testována v benchmarku Geekbench a předvedla slušné výkony. O době vydání 13. řady desktopových procesorů Core jsme zatím slýchali jen spekulace, nyní ale tušíme přesné datum.

Intel si naplánoval akci Innovation ve dnech 27. a 28. 9. 2022, očekáváme tedy, že právě v těchto dnech budou nové procesory představeny. Na konferenci bude přednášet Pat Gelsinger, generální ředitel Intelu, a také Greg Lavender, ředitel pro technologie a senior viceprezident společnosti.

Sděleny nám byly i informace o programu. Těšit se můžeme na přednášky o klientských výpočetních systémech, umělé inteligenci a strojovém učení, cloudových službách, inovacích budoucnosti, bezpečnosti a dalších tématech.

Akce se pořádá v San José, a kromě přednášek se zájemci mohou těšit i na workshopy nebo živé ukázky. Detaily o ceně vstupenek či časovém plánu si můžete prostudovat na oficiálních webových stránkách. Na co se těšíte nejvíce?