Společnost OnePlus se připravuje na vydání svého druhého tabletu. Zatímco první kousek, zvaný OnePlus Pad, cílil na náročnější obecenstvo, jemuž přinesl vlajkový čipset MediaTek Dimensity 9000 a plynulý displej se 144Hz frekvencí, připravovaná novinka se bude soustředit na to, aby byla cenově dostupnějších. V určitých oblastech tedy zřejmě trochu ubere, ale přesto si zachová solidní výbavu.

Výrobce už oficiálně potvrdil datum vydání. Zatímco donedávna jsme nevěděli o OnePlus Padu Go kromě kódových označení prakticky vůbec nic, nyní už můžeme říct, že tablet dorazí na první světový trh 6. října. V tento den bude uveden v Indii, ale očekává se, že se později dostane i do Evropy.

OnePlus Pad Go dostane displej s rozlišením 2800x2000 pixelů a po designové stránce bude vypadat téměř stejně jako původní OnePlus Pad. Zachová svou zelenou barvu (byť patrně přejde na světlejší odstín) a také umístění kamerového modulu. Co ale přibyde, je tmavý pruh v horní části zad.

Bližší detaily o OnePlus Padu Go bychom se měli od samotného výrobce dozvědět co nevidět. Jakmile se podrobnosti o hardwarové výbavě poodhalí, budeme vás informovat.