Už začátkem příštího roku bude vydána nová vlajková řada smartphonů od Samsungu. Stejně jako v předchozích letech se kromě základního modelu dočkáme i zvětšené varianty Plus nebo prémiovější verze Ultra, která vždy vychází s odlišným designem a lepší výbavou.

Stejně tomu bude také u řady Galaxy S24. Ultra model se sice bude lišit od svých dvou levnějších sourozenců, ale ve srovnání s předchůdcem tolik změn nepřinese. Obdrží sice tenčí rámečky, ale celkový designový nádech bude prakticky stejný.

První pohled na design Samsungu Galaxy S24 Ultra nám koncem září daly rendery zhotovené insiderem a designérem Stevem Hemmerstofferem, jenž vystupuje pod jménem OnLeaks. Tehdy jsme vás o nich samostatně informovali zde. Právě na základě těchto snímků bylo nyní zhotoveno pěkné konceptové video, jež představuje chystanou vlajku v celé její kráse.

Za fanouškovským trailerem, který si můžete přehrát v horní části článku, stojí známý autor Concept Creator. Vyhlížený telefon je v něm pomyslně zobrazován jako střed vesmíru, vybavený elegantním tělem a chytrým dotykovým perem Galaxy S Pen. Nechybí ani detailní záběry na rámečky, fotoaparáty nebo displej.

Proslýchá se, že řada Samsung Galaxy S24 vyjde někdy kolem 18. ledna 2024. Představit se má na tradiční akci Galaxy Unpacked, která i tentokrát proběhne v americkém San Franciscu.