O počítačové skříni InWin 209 Gaming Edition by se s trochou nadsázky dalo prohlásit, že je to zároveň herní konzole. Na přední straně je totiž displej, na které se dají hrát primitivní hry. A když říkáme „primitivní“, tak to myslíme doslova. Displej je tvořen 144 barevnými LED světly a má rozlišení 8 x 18 pixelů. I některé kalkulačky mají větší rozlišení!

Na výběr jsou tři hry: plošinovka Magi Jump, závodní hra 309 Racing a klon Tetrisu s názvem Blox. K ovládání se používá dodávaný gamepad se směrovým křížem, čtyřmi tlačítky A,B,C,D a dvojicí tlačítek pro výběr a spuštění hry. 

Přečtěte si také: Nový „vodník“ od InWin zchladí kromě CPU i paměti a disk

Světelný displej má samozřejmě i jiné využití. Můžete si na něm nechat zobrazit čas, loga, obrázky v nízkém rozlišení nebo animace. Dokonce se dá nastavit, aby animace reagovaly na zvuk – mikrofon je zabudován v horní části šasi. Kreativní typy si dokonce mohou vytvořit vlastní obrázky a animace v dodávaném grafickém editoru Glow X.

Také je tu možnost zapojit panel do ARGB slotu na základní desce. Totéž platí pro čtveřici dodávaných osvětlených ventilátorů Saturn ASN120. InWin 209 Gaming Edition má celkem sedm míst pro 120mm větráky: tři v horní části, tři dole a jeden vzadu. Horní a dolní větráky lze nahradit 360mm radiátorem, výrobce ale doporučuje nějaký užší model.

Pevné disky se do skříně vejdou pohodlně čtyři (2 x 2,5palcový a 2 x 3,5palcový, nebo 2 x 2,5palcový HDD), grafická karta může být dlouhá až 350 mm a chladič na procesoru nesmí přesáhnout výšku 160 mm. Informace o ceně a dostupnosti bohužel zatím výrobce nezveřejnil.