Sestavy vodního chlazení All-in-One jsou zpravidla určeny pro procesory, jejich ventilátory ale mohou přispět i ke zlepšení proudění vzduchu uvnitř skříně. Nový vodník od InWin jde v tomto ohledu ještě dál. Výrobce jej označuje jako „CPU and UMA cooler“. CPU je jasné, UMA je pak v tomto kontextu zkratkou pro „Upper Motherboard Area“, tedy horní část základní desky

Přečtěte si také: Pasivní procesorový chladič značky Noctua míří do výroby

Sestava je totiž vybavena přídavným ventilátorem na vodním bloku, který má za úkol snížit teplotu komponent v okolí procesoru. Konkrétně jde o operační paměti, M.2 SSD a modul regulace napětí (VRM). Teplo vyzařované VRM může negativně působit na výkon CPU, větráček dokáže srazit teplotu regulátoru až o 20 stupňů. V případě RAM a M.2 SSD se vysoké teploty negativně podepisují především na životnosti. U těchto komponent dokáže chladič snížit teplotu při maximální zátěži až o desítky stupňů (u RAM ze 78,9 na 55,7 °C a u disku z 68 na 35 °C). Takové hodnoty aspoň naměřil výrobce, praxe se může samozřejmě o něco lišit.

Vodní chlazení inWin se vyrábí ve dvou variantách: BR24 se třemi a BR36 se čtyřmi ventilátory (včetně toho na vodním bloku). Oba modely jsou vybaveny větráčky Luna AL120 s ARGB a pumpou, která byla zkonstruována s ohledem na minimalizaci vibrací a hluku. Světla jsou kompatibilní s ARGB systémy od Gigabyte, MSI, ASRock i Asus, ale součástí balení je také jednoduchý manuální ovladač.

Prodej bude zahájen 7. června. Cena vychází v přepočtu na 2800 Kč za variantu s 240mm radiátorem a na 3300 Kč za větší model s 360mm radiátorem.