OnePlus byl jedním z prvních výrobců telefonů, který přinesl rychlé nabíjení. Dnes už je to samozřejmostí pro téměř všechny telefony. Společnost chce znovu přesvědčit, že král rychlosti je právě on.

Neznámé zařízení od OnePlus s názvem PGKM10 bylo certifikováno 3C, čínským povinným certifikačním systémem. Dříve se předpokládalo, že tento model je první OnePlus tablet, ale vyvinul se do mobilního telefonu s 5G právě díky této certifikaci. Také zde stojí, že zařízení podporuje 160 W.

Spolehlivý tipař Digital Chat Station sází, že v tomto novém zařízení bude procesor MediaTek Dimensity 8100, baterka s kapacitou 4 500 mAh a bude podporovat 150 W. Také spoléhá na 6,7palcový displej s otvorem pro přední fotoaparát. Ten zadní má mít 50 MP a bude to senzor Sony IMX766.

150 W není tak nereálná hodnota, kterou si někdo vykouzlil. Realme, bratříček OnePlus, se kterým sdílí nadřazenou společnost BBK Electronics, připravuje spuštění nového telefonu GT Neo3 už tento měsíc v Číně. Ten podporuje 150W nabíjení. Navíc má stejný procesor, který Digital Chat Station odhaduje do nového OnePlus zařízení. Mimochodem, MediaTek Dimensity 8100 poráží poslední procesory od Snapdragonu.