Fanoušci hardwaru od společnosti Google se těší nejen na debut vlajkových smartphonů z řady Pixel 8, ale také na novou generaci chytrých hodinek Pixel Watch. U ní si sice na první pohled žádných změn nevšimnete, ale vězte, že pod kapotou se toho změnilo k lepšímu opravdu dost. Přestože byla už několikrát zasažena úniky, které prozradily nové funkce, o evropské ceně se dozvídáme až nyní.

Respektive, teprve teď máme k dispozici podrobnosti o ceně v eurech. Renomovaný leaker Roland Quandt už totiž dříve přišel s cenou pro Velkou Británii, která je ale vyjádřena v librách a pro zdejší spotřebitele je tudíž častokrát nicneříkající.

Nové informace přináší další významné jméno technologické „leak scény“, billbil-kun. Ten ve svém článku pro francouzský portál Dealabs uvedl, že Pixel Watch 2 vyjdou na 399 eur (v přepočtu 9 800 Kč) ve Wi-Fi variantě. Pokud by vám však bude vadit absence mobilního připojení, zaplatíte 449 eur (v přepočtu 11 000 Kč).

Nehledě na model se ale bavíme o 20eurovém nárůstu ve srovnání s původními Pixel Watch. Ty totiž při svém uvedení vyšly na 379 a 429 eur.

Pixel Watch 2 se nedávno předvedly v minutu dlouhém uniklém traileru, který jsme samostatně rozebírali zde. Důležité je vědět, že letošní hodinky od Googlu přinesou výkonnější procesor, prakticky stejnou výdrž baterie, pokročilejší funkce pro nouzové situace a nové senzory spolu s propracovanějšími softwarovými funkcemi.