Peněženka Google prochází další aktualizací, která umožňuje uživatelům efektivněji spravovat jejich digitální dokumenty. Podle nejnovějších zpráv společnosti Google bude aplikace nyní automaticky zařazovat vstupenky do kina nebo letenky do peněženky ihned po jejich zakoupení, za předpokladu, že související potvrzující e-mail byl doručen do inboxu Gmail. I když tato služba momentálně není k dispozici pro všechny poskytovatele, Google slibuje, že se seznam partnerů neustále rozšiřuje.

V rámci snah o zvýšení uživatelského komfortu byla Peněženka Google také rozšířena na zařízení s operačním systémem WearOS, což uživatelům umožňuje mít snadný přístup ke svým digitálním pasům přímo z chytrých hodinek. Mezi podporované typy patří například vstupenky na akce, členské průkazy, věrnostní karty a mnoho dalšího.

Další novinkou je možnost manuálního archivování pasů, což umožňuje uživatelům přesunout nepotřebné pasy do sekce Archivované pasy. Tato funkce, dostupná jak na chytrých telefonech, tak na chytrých hodinkách. Funkce tak nabízí možnost snadného navrácení kroků v případě chyby nebo potřeby zobrazení starých pasů.