Oppo, čínský technologický gigant, se údajně připravuje na uvedení nového modelu svých chytrých hodinek Watch 4, jenž nabídne kulatý displej. Informace o tomto novém modelu unikly díky uživateli s přezdívkou MlgmXyysd na platformě X (dříve Twitter). Ačkoliv stále neznáme oficiální název zařízení, mnozí spekulují, zda půjde o standardní model Oppo Watch 4 nebo dříve zmiňované Oppo Watch X.

Únik prozradil, že nový model hodinek ponese číslo modelu OWW231 s kódovým názvem Star. Hodinky mají být disponovat dvěma procesory, a to Snapdragonem W5 Gen 1 a BES 2700. Na těle hodinek se setkáme s dvojicí tlačítek a součástí výbavy nepochybně bude schopnost zaznamenávat široké spektrum zdravotních funkcí (EKG, stres, spánek, množství kyslík v krvi apod.).

Chloubou bude také podpora always-on displeje, jenž bude umět pracovat s barvami. Díky tomu bude vypadat daleko živěji.

Co je zajímavé, hodinky se prý objeví nejen na čínském trhu, ale i mimo ni. V Číně půjdou na dračku se systémem ColorOS for Watch, zatímco globální verze by měla používat Wear OS. Kromě toho se objevily informace, že dříve představené Oppo Watch 4 Pro se také objeví na globálním trhu s platformou WearOS.

Před nedávnem jsme vás informovali o tom, že Oppo Watch 4 Pro kromě většího výkonu a výdrže baterie také změří vaši teplotu i EKG. Celý článek, který jsme o hodinkách připravili, si můžete přečíst ZDE. Od údajného modelu Watch 4 (bez označení Pro) se bude na první pohled lišit hlavně svým displejem, jenž připomíná prohnutý obdélník.