V polovině prosince rozšířila čínská společnost Oppo svůj katalog o další skládací telefony. Kromě clamshellu nazvaného jako Find N2 Flip, jenž brzy zamíří i k nám do Evropy, na se na pulty obchodů dostal i smartphone Find N2, který je cílen na náročnější uživatele. Nyní unikají první detaily o jeho nástupci.

S podrobnostmi přichází renomovaný leaker Digital Chat Station, jenž svá přesvědčení jako obvykle zveřejnil na platformě Weibo. Byť informací neodhalil tolik, z toho, co od něj víme, vyplývá, že se můžeme těšit na o něco lepší parametry obrazovky. Panelovou technologií bude sice opět OLED typu LTPO a obnovovací frekvence zůstane na 120 Hz, ale údajně se dočkáme vyššího rozlišení 2260x2440 pixelů namísto původního 1792x1920 pixelů.

V tomto ohledu by Oppo dokonce mohlo trumfnout současnou vlajku mezi skládačkami od Samsungu, Galaxy Z Fold 4, jejíž rozlišení činí 1812x2176 pixelů.

Didgital Chat Station v jiném příspěvku rovněž uvedl, že další skládačka od Oppo nabídne 50Mpx hlavní kameru a periskopický fotoaparát pro kvalitnější snímky s přiblížením.

Z těchto informací je patrné, že Oppo spolu s další skládací vlajkou přinese řadu vylepšení oproti předchůdci – stejně tomu ostatně bylo i u prosincového Find N2.