OnePlus už několik dní láká na chytré hodinky Nord Watch prostřednictvím oficiální webové stránky. Odhalilo nám klíčové specifikace a taky něco málo z vizuální stránky. Kupříkladu víme, že hodinky obdrží 1,78palcový AMOLED displej se 60Hz obnovovací frekvencí a maximálním jasem 500 nitů, rozlišení pak má být 368x448 pixelů. Vybrat si budeme moci z více než stovky ciferníků.

Více odhaluje server 91mobiles, kterému se povedlo sehnat další specifikace a také rendery, jež poskytují mnohem lepší pohled na vzhled hodinek. OnePlus Nord Watch prý dokáží zaznamenávat srdeční tep, hladinu stresu, kvalitu spánku nebo nasycenost krve kyslíkem. O sportovní režimy také nebude nouze, dostupných jich údajně bude 105.

Bohužel nepadlo ani slovo o tom, zda OnePlus Nord Watch nabídnou GPS. Víme však, že jejich baterie vydrží při běžném používání až 10 dní. Kompatibilní budou s mobily, jež disponují operačním systémem Android nebo iOS. Připojí se k nim pomocí bezdrátové technologie Bluetooth 5.2.

Uniklé snímky, které si můžete prohlédnout níže, ukazují dvě varianty hodinek – první s modrým náramkem a druhou s černým. Na boku se nachází fyzický korunka.