Bohatá nabídka merchandise pro fanoušky hry Cyberpunk 2077 se brzy rozroste o další kousek. Jedná se o limitovanou edici chytrých hodinek OnePlus Watch a od standardního modelu se liší silikonovými řemínky zdobenými logem a žlutými pruhy, ale především exkluzívními ciferníky a bootovací animací.

Nejvíce ale fanoušci ocení stojánek v podobě ruky rockera Johnnyho Silverhanda, jehož si zahrál Keanu Reeves. Prodej limitované edice bude zahájen 24. května, ovšem pouze v Číně. Pokud byste chtěli hodinky přidat do své sbírky, musíte zkusit štěstí v některém z čínských e-shopů. Naštěstí mnoho z nich posílá i do Česka (některé speciální edice mobilů OnePlus se dají koupit například na e-shopu Banggood). Informace o ceně, ani obsahu balení zatím nejsou k dispozici. OnePlus si ale obvykle dává na speciálních edicích záležet. 

Pro představu: klasické OnePlus Watch se prodávají za cca. 4 tisíce korun. Jedná se o poměrně velké hodinky s kulatým AMOLED displejem s rozlišením 454 x 454 pixelů, 1 GB RAM, 4gigovým flash úložištěm, tepovým senzorem, GPS a baterií s podporou rychlonabíjení. 

Přečtěte si také: OnePlus Watch v recenzích neexcelují

Parametry dobré, ale v testech hodinky propadly. Recenzenti sice pochválili displej a dlouhou výdrž baterie, stěžovali si ale na nepřesné měření sportovních aktivit a spánku, vadil jim nedostatek aplikací a omezené funkce. Některé chyby už opravily aktualizace. 

OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Edition je tak spíše sběratelským artiklem. Mimochodem, nejde o první spolupráci OnePlus a CD Projekt RED. Už dříve OnePlus uvedl do prodeje cyberpunkovou edici mobilu OnePlus 8T s originálním designem a bohatým obsahem balení. Limitovaná edice telefonu má širší modul s foťákem, je zdobena logem hry a zadní strana mobilu je pokryta matným povrchem. Součástí balení je pak originální silikonové pouzdro s výřezy, které dávají vyniknout logům hry, a šestice kovových odznáčků s herními motivy.