Čínský výrobce mobilních zařízení OnePlus před pár měsíci představil svůj výkonný tablet OnePlus Pad pro mezinárodní trh, o kterém jsme vás informovali zde. Dlouho se sice spekulovalo o ceně a datu uvedení na trh, nyní se však ledy zčásti prolomily. Předobjednávky začnou již 28. dubna v Indii a na dalších globálních trzích, avšak cena produktu zatím nebyla oficiálně oznámena.

Chcete-li se přihlásit k odběru novinek a získat další informace o tabletu OnePlus Pad prostřednictvím e-mailu, navštivte oficiální webové stránky společnosti pod přiloženým odkazem zde. My vás budeme o dalších podrobnostech postupně informovat.

SPECIFIKACE TABLETU ONEPLUS PAD

OnePlus Pad podle dostupných informací nabídne 11,6palcovou obrazovkou s obnovovací frekvencí 144 Hz a ostrým rozlišením 2 800 x 2 000 pixelů. Procesor MediaTek Dimensity 9000 společně s až 12 GB LPDDR5 RAM a 256 GB úložištěm UFS 3.1 nabídne poměrně vysoký výkon.

Tabletu nebude chybět ani pokročilé funkce pro multimédia, jako je technologie Dolby Atmos a Vision a Omnibearing Sound Field. S baterií o kapacitě 9 510 mAh a podporou nabíjení až 67W výkonem nabízí OnePlus Pad dlouhou výdrž (v pohotovostním režimu dokonce na celý měsíc).

K dispozici bude také také 13Mpx zadní fotoaparát a 8px selfie fotoaparát. Díky OxygenOS 13 postavenému na Androidu 13 pak získáte exkluzivní funkce tabletu, jako je automatické připojení k dalším zařízením OnePlus.

OnePlus Pad promo