Aktuální vlajková loď OnePlus Ace Pro (u nás OnePlus 10T) v Číně dostane limitovanou edici velmi populární MMO hry Genshin Impact. Telefon má to nejlepší, co OnePlus dokáže nabídnout a jeho balení je bohaté.

Začněme s výbavou. Ta je shodná s nejvyšší konfigurací OnePlus Ace Pro – čip Snapdragon 8+ Gen 1, 16 GB RAM, 512GB uložiště a baterie o velikosti 4 800 mAh s úctyhodným 150W nabíjením. Telefon má rovněž 120Hz FullHD+ AMOLED displej a 50Mpx hlavní fotoaparát, který doprovází ultra širokoúhlý 8Mpx snímač a 2Mpx makro snímač.

Samotné balení telefonu je však o poznání jiné. Skládá se z rudé krabičky s motivem Genshin Impact, vouchery a body do e-shopu Oppo, nálepky, speciálního krytu na telefon a nechybí také plakáty. Zadní plochu telefonu výrobce přebarvil a opět na ni umístil motivy hry. Standardně je telefon dostupný v černé a zelené barvě. Svižný ColorOS 12.1 dává uživatelům na výběr hned z několika nových pozadí a barevných palet systému, které sedí do tématiky oblíbeného titulu.

Berte na vědomí, že za tuto limitovanou edici si OnePlus říká stejnou cenu jako za standardní 16/512 GB verzi Ace Pro – 4 299 jüanů, v přepočtu zhruba 14 600 Kč. Ovšem, OnePlus Ace Pro Genshin Impact Limited Edition je dostupný k předobjednání a rezervaci pouze v Číně a jinam se tento kousek zřejmě nepodívá.