Představením vlajkového telefonu OnePlus 11 v domovské Číně to nekončí. Už brzy totiž výrobce odhalí celosvětový model, který zaútočí na zdejší scénu parádní výbavou a snad i přívětivou cenovkou, jako je tomu u OnePlus zvykem. Nyní o sobě dává tento telefon znovu vědět prostřednictvím krátkých upoutávek.

Už několik dní se na oficiálním YouTube kanále společnosti OnePlus objevují lákadla na globální model telefonu OnePlus 11. Častokrát je přitom poukazováno na jeho konstrukci či fotoaparáty, za nimiž stojí spolupráce se švédskou firmou Hasselblad.

OnePlus 11 by k nám měl dorazit s výbavou, jež bude velice podobná čínskému modelu. Těšit se tedy můžeme na parádní výkon díky čipsetu Snapdragon 8 Gen 2. O vizuální zážitky se postará 6,7palcový AMOLED displej s obnovovací frekvencí 120 Hz a rozlišením 1440x3126 pixelů. Počítat také můžeme s 5 000mAh baterií. Podle známého leakera ale nejlevnější model nabídne odlišnou paměťovou konfiguraci, a to 8 GB + 128 GB. Toto téma jsme podrobněji rozebírali zde.

Na akci Cloud 11, jež proběhne 7. února v indickém Novém Dillí, budou rovněž zbytku světa představena i sluchátka OnePlus Buds Pro 2, o kterých jsme více psali zde. Ve zkratce se jedná o sluchátka určená náročnějším uživatelům, která se chlubí dvojicí měničů, podporou ANC či krytím IP55, jež zajišťuje ochranu proti tryskající vodě. Zároveň by mělo jít o jedna z prvních sluchátek, která budou využívat Google Spatial Audio na telefonech s Androidem 13. Na tuto vlastnost OnePlus poukazuje v upoutávce níže.